Nieuwe uitdaging!

Na 2,5 jaar neem ik afscheid van BRAM: ik ga per 1 mei aan de slag bij de gemeente Tilburg als strateeg communicatie! Hierbij focus ik me op de ‘Vitale Stad’, waar thema’s als stedelijke ontwikkeling, wonen, werken en cultuur samenkomen. Een uitdaging waar ik erg veel zin in heb!

Het BRAM-gevoel

De afgelopen jaren heb ik mogen meebouwen aan het BRAM concept en als brammer mooie opdrachten uitgevoerd voor verschillende organisaties. De veelzijdigheid van onderwerpen waar ik aan werkte laat voor mij de kracht van BRAM zien. Zo deed ik onderzoek naar de integrale jeugdaanpak in Oss, was ik bestuurssecretaris van de ICT-coöperatie Beware, werkte ik mee aan de organisatieverandering die de Omgevingswet met zich meebrengt bij de gemeente Bergen op Zoom en reisde ik samen met brammer Sabrina naar Pijnacker om daar workshops productontwikkeling te verzorgen. De afgelopen maanden gaf ik samen met brammer Anoek vorm aan de wervingscampagne voor de nieuwe OR in Oss.

De diversiteit in rollen, inhoud en aanpak zorgden ervoor dat ik iedere keer mijn toolbox kon uitbreiden en kon groeien. De gezelligheid, openheid en energie van het bram team was super: samen onze teamontwikkeling organiseren, elkaar steunen in moeilijke tijden en natuurlijk die leuke borrels aan het einde van de week!

What’s next?!

Ik ben heel enthousiast over BRAM: het werken voor verschillende organisaties, het delen van kennis en kunde tussen organisaties geeft energie, inspiratie en voldoening in mijn werk! Ik ga de BRAM mindset dus zeker gebruiken in Tilburg, en ik hoop daar nog meer collega’s te enthousiasmeren voor het werken als ondernemende ambtenaar!

Dank aan alle opdrachtgevers, moederorganisaties, ambassadeurs én natuurlijk mijn mede-brammers voor de mooie tijd:
we’ll meet again in Tilburg!