OVER BRAM2018-11-29T13:53:45+00:00

Wat is BRAM?

BRAM is een team van jonge publieke professionals. We werken op opdrachtbasis aan maatschappelijke vraagstukken. Dat doen we vanuit een flexibel dienstverband bij vier verschillende Brabantse overheidsorganisaties: Gemeente Bergen op Zoom, Gemeente Eindhoven, Gemeente Oss en Provincie Noord-Brabant.

We hebben geen vaste functie. BRAM gelooft in mensen die op basis van hun competenties op de juiste plek aan de slag gaan. Door opdrachten te doen bij verschillende organisaties brengen we nieuwe kennis en netwerken mee, die we laten landen in de organisatie. Met één been binnen, en één been buiten. Daarna vliegt BRAM verder. Zo brengen we organisaties in beweging. Zin om BRAM te leren kennen?

Sociaal & cultuur

Bekijk onze projecten

Ruimte & economie

Bekijk onze projecten

Organisatieontwikkeling & bedrijfsvoering

Bekijk onze projecten

Strategie & veiligheid

Bekijk onze projecten

Workshops & procesbegeleiding

Bekijk onze projecten

Wat niet binnen de hokjes past

Bekijk onze projecten

Wat zeggen anderen over BRAM?

Als Brammer is het ontzettend leuk om in korte tijd veel verschillende opdrachten in verschillende organisaties uit te voeren. Zo doe je veel ervaring op, leer je de overheid snel kennen en bouw je een groot netwerk op. Dat netwerk is ook handig voor de volgende opdrachtgever. Want goed werk is vooral slim werken en leren van elkaar. Tel hier een flinke dosis enthousiasme, energie en creativiteit bij op, en je bent gek als je geen Brammer op je opdracht wil!
Matthijs Mol, Oud Brammer
In 2012 begon mijn BRAM avontuur. Als ondernemende professional die voor verschillende overheden werkt, zorgt voor verbinding tussen die organisaties en voortdurend kijkt naar nieuwe kansen in relatie tot wat de buitenwereld vraagt. Dankzij BRAM heb ik mijn netwerk en cv in korte tijd enorm kunnen vergroten. BRAM is in alle opzichten gegroeid en ik zie een club gedreven professionals die op verschillende gebieden echt het verschil maakt: voor organisaties en de samenleving. Volgens mij zit er een brammer in ons allemaal: het is de kunst deze te laten zien!
Anne-Marie Backx , Grondlegger van BRAM
Brammers zijn consultants van deze tijd. Geen moeilijk gezeur, ze pakken op, analyseren en gaan aan de slag. Ik heb met verschillende Brammers mogen werken bij verschillende opdrachten. Verbindende doeners die zorgen voor resultaat. Een verademing.
Tom de Laat, Directeur Stadsbeleid Gemeente Oss

BRAM is ontwikkeld om de innovatiekracht en de flexibiliteit van onze organisaties een impuls te geven. En dat is uitstekend gelukt! De inzet van de BRAM consultants heeft voor Bergen op Zoom een grote meerwaarde. Dat is te danken aan het ondernemerschap, de innovatiekracht en de expertise van de BRAM consultants.

Lidia Spindler, Oud-gemeentesecretaris Bergen op Zoom

Benieuwd naar onze referenties ?