De Groene Week

Gemeente Bergen op Zoom heeft in haar coalitieakkoord een aantal speerpunten benoemd waaronder duurzame ontwikkeling en biobased economy. Er wordt binnen de organisatie en met betrokken partijen hard aan deze speerpunten gewerkt. Daarom bedacht BRAM samen met een aantal trainees van “De Toekomst van Brabant” dat we onszelf en collega’s wat meer bewust kunnen maken waarom de gemeente deze speerpunten zo belangrijk vindt. En zo ontstond “de Groene Week” .

Tijdens De Groene Week willen we vooral laten zien dat duurzaamheid geen abstract verhaal hoeft te zijn en ook niet alleen draait om ‘ minder dingen slecht doen’ . Duurzaamheid betekent juist ook ‘ meer dingen goed doen’ en zit hem in de kleine dingen. Dus hebben we een week samengesteld waarin we collega’s op een leuke en toegankelijke manier willen inspireren.

Van 12 tot 17 oktober staat de Gemeente Bergen op Zoom in het teken van groen. Collega’s die hard werken aan een groen Bergen op Zoom staan deze week in de spotlights en geven verschillende workshops. Het programma zie je hieronder.

Wil je jouw organisatie ook wat groener maken?

Als je op basis van dit verhaal meer wilt weten over de Groene Week, gaan wij daar graag met jou over in gesprek. Wil je bijvoorbeeld zelf een Groene Week binnen jouw organisatie organiseren, dan helpt BRAM graag. Voor meer informatie kun je contact op nemen met Mark: mark@bramconsultants.nl

Vanaf volgende week kun je de groene week volgen via #bozgroen