Ik krijg wel vaker de vraag: is dat niet heel saai, werken bij de overheid? Zijn ambtenaren niet heel suf? Het antwoord is: Nee! Zeker niet! In mijn werk als Brammer vlieg ik van hot naar her en ben ik met veel verschillende projecten bezig. Ik werk momenteel aan drie projecten, bij drie verschillende gemeenten:

  • In Eindhoven houd ik me bezig met onderwijsinnovatie
  • In Bergen op Zoom werk ik aan een strategisch mobiliteitsplan en twee specifieke projecten daarbinnen
  • In Oss ben ik aan het onderzoeken wat er gebeurt op gebied van flexibilisering van personeel en maak ik een opzet voor een visie rondom flexibilisering

Heel verschillend dus, maar daarom zeker heel leuk. Naast de inhoudelijke opdrachten steek ik ook tijd in BRAM samen met mijn medebrammers om het concept verder te ontwikkelen. En natuurlijk ook onszelf verder te ontwikkelen! En ik zit nu ook de komende tijd in het ideeteam van Ynnovate, om een nieuwe innovatietool mee te ontwikkelen.

Voor een kleine impressie van zo’n weekje als Brammer, heb ik een week lang gefilmd hoe mijn werk eruit ziet. Zie hier het resultaat!