Je gaat aan de slag gaan voor verschillende overheden in Noord-Brabant. Het meest contact zal je hebben met de organisaties die Britters in dienst nemen. Dat zijn de Provincie Noord-Brabant, Gemeente Eindhoven en Gemeente Oss. Hieronder lees je meer over de contactpersonen.

Wenny Bruysters

Wij werken samen aan een moderne en flexibele IT omgeving en mensen maken daarin altijd het verschil. Ik laat me als hoofd van een enthousiaste IT organisatie graag inspireren door onze professionals. Samen zorgen wij ervoor dat het werk wat je doet van betekenis is.

Jij hebt het voorrecht om ook bij andere organisaties op onderzoek uit te gaan en projecten op te pakken. Daardoor kun je problemen en oplossingen plaatsen in een grotere context. Je draagt daarnaast ook direct bij aan een sterkere verbinding in een heel interessant en dynamisch netwerk.

Benno de Jongh

BRIT is een gaaf concept want het biedt je maatschappelijk relevant werk. Je gaat aan de slag met afwisselende opdrachten binnen diverse overheidsorganisaties. Daardoor werk en leer je tegelijkertijd.

Dit nieuwe team is een impuls voor je professionele en persoonlijke groei. We vragen ook iets van je. Want niet iedereen is een Britter: je bent ondernemend en hebt oog voor de maatschappij. Je bereikt vernieuwende resultaten doordat je initiatief toont.

Sander Elshout

Bij de provincie Noord-Brabant werken, is werken in een opgavegestuurde netwerkorganisatie. Dat wil zeggen dat de maatschappelijke opgaven centraal staan in ons werk en dat we dat altijd samen met anderen doen. Werken als BRIT sluit hier goed bij aan, het gezamenlijk werken vanuit een netwerk aan belangrijke digitaliseringsvraagstukken voor de overheden in onze provincie, hoe tof is dat!?

Ben jij een topper in data of ICT; wil je een maatschappelijk bijdrage leveren en combineren met vrijheid en zelfstandigheid in je werk? Dan zie ik je graag terug als BRIT.