Dit deed BRAM.

Dit is een kort overzicht van alle opdrachten die in 2022 door BRAM zijn uitgevoerd. Soms doen we een klus alleen, andere keren in duo’s of als team. In totaal werkten we in 2022 voor 21 organisaties en deden we 60 klussen. Benieuwd met welke onderwerpen we ons bemoeiden en in welke rol we dat deden? Check het in de rode pie charts en lees hieronder voorbeelden van BRAM-klussen.

Onderwerpen

Brammers hebben allemaal verschillende interesses en we hebben de flexibiliteit steeds een nieuw onderwerp beet te pakken. Daarom zijn onze opdrachten zo divers. In 2022 deden we wel veel binnen klimaat/energie en organisatieontwikkeling.

Rollen

We duiken als BRAM in allerlei thema’s waarin de overheid soms nog zoekend is naar haar rol. Vaak doen we dat als projectleider om te helpen de route te bepalen, maar het kunnen ook andere rollen zijn. We bekijken steeds in welke rol we de opdracht het beste kunnen oppakken en geven soms ook het stokje door aan een andere Brammer, met een nieuwe rol, wanneer dat de opdracht verder brengt.

Voorbeelden.

Deze organisaties kozen BRAM.